Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Zomerse aanbiedingen bij Verlinden Slaapcomfort in Mechelen

Zomerse aanbiedingen bij Verlinden Slaapcomfort in Mechelen

De zomersolden zijn weer begonnen! De koopjesperiode is volop aan de gang en duurt nog de hele maand juli. Ook Verlinden Slaapcomfort in Mechelen pakt uit met de gekste kortingen op het volledige assortiment. Shop jouw favoriete merken en items nu tot -50%! Van matrassen tot nachtkleding, je gaat gegarandeerd met een topaankoop naar huis aan een lage prijs. Ontdek in deze blog al onze promoties of shop meteen in onze winkel en online.

Tik een nieuw bed of matras op de kop

Al even nood aan een nieuw bed of een matras, maar stel je je aankoop uit? Dan is dit nu jouw moment! In de maand juli haal je jouw nieuw bed of matras in huis aan indrukwekkende voordelen. Fan van het merk Tempur? Deze collectie shop je momenteel aan de helft van de prijs! En ook op onze stock- en showroommodellen ontvang je de hele maand juli 20% directe korting. Geweldig toch? Alle andere bestellingen (enkel het bed of toch met matras) zijn ook verkrijgbaar aan 10% korting. Wacht dus niet langer en ga voor een subliem slaapcomfort dankzij jouw nieuw bed of matras.

Donsdekens en -kussens voor een gezonde nachtrust

De zomerse temperaturen blijven nog even weg in ons land en daarom is een donsdeken of dekbed niet overbodig in de maand juli. Om die reden shop je ook deze categorie tot 30% korting bij Verlinden Slaapcomfort. Van 140cm x 220cm tot 240cm x 200cm: je vindt sowieso wat je zoekt. De volledige collectie natuurdons van Bjorn Polonaise en Provence is momenteel aan -15%. Kies je voor een donsdeken of dekbed van Subline, Bonne Nuit, Gizeh of Morpheus, dan loopt de korting op tot 30%. Op koopjesjacht naar een comfortabel kussen waarop je op beide oren kan slapen? Met onze Polonaise, Ortho Plus en Y.Delorme van het gamma Bjorn zit je goed: nu aan -20%. 

Fleur jouw slaapkamer op met onze bedlinnen aan -30%

Mist jouw slaapkamer nog wat kleur of charme? Met onze nieuwe bedlinnen is de klus zo geklaard. De (hoes)lakens en slopen van Caralys shop je aan -30%. Ook diverse hoeslakens van Schlafgut en onze donsovertrekken staan een derde goedkoper. Nog een extra touch geven aan je bed? Onze sierkussens aan de helft van de prijs zijn een ideale toevoeging. 

Nachtkleding tot de helft goedkoper

In of naast je bed, ideale nachtkleding is een must! Daarom zijn alle pyjama's, japons, kamerjassen, homewear én beachwear afgeprijsd bij Verlinden Slaapcomfort! De zomercollectie nachtkleding 2020 wordt afgeprijsd tot -30%. Koop je twee stukjes uit deze collectie of een stuk van de zomercollectie 2019 en ouder? Dan krijg je zelfs 50% korting. Ook de mannen profiteren mee, want de boxershorts zijn ook aan de helft van de prijs.

Bad-, keuken- en tafellinnen in solden

Naast het volledige assortiment bedartikelen mogen ook de keuken- en badkamerartikelen niet ontbreken deze soldenperiode. Zo vind je de keukenhanddoeken van De Witte Lietaer (model BML) en Lexington aan -20% tijdens de volledige maand juli. Keukenhanddoeken van het merk Marimekko scoor je zelfs aan -40%. Op zoek naar een tafellaken? Alle toile-ciré tafellakens van Lola worden met 30% afgeprijsd!

Wil je naast je keuken ook je badkamer even opsmukken? Onze badkameraccessoires kosten nu nog maar de helft van de prijs! Nieuwe badlinnen in verschillende kleuren zijn er ook: 40% korting op de merken De Witte Lietaer Excellence, Marc’o Polo, Essenza, Marimekko en S. Thirez. Zit jouw smaak er niet tussen? Dan is het merk Coton & Lin misschien wel iets voor jou. Hier geniet je van 20% directe korting. Ook onze badjassen zetten we graag in de kijker met een afprijzing van 20%. 

Zotte kortingen bij Verlinden Slaapcomfort in Mechelen, waar wacht je dus nog op? Kom gauw langs in onze winkel om de knallende prijzen te ontdekken of snuister al eens online rond via de webshop.

Vorig artikel Kent u ons huismerk Bjorn al?
Volgend artikel 5 redenen waarom een goede matras zo belangrijk is