Doorgaan naar inhoud

Service

Verlinden Slaapcomfort biedt een totaaloplossing
in samenwerking met experts

Van bestelling tot gratis levering aan huis.

De full service gebeurt door onze eigen opgeleide mensen; installatie, opruiming en demonstratie waar nodig. Ook de terugname van uw oude matras en/of lattenbodem hoort bij onze service.

Uw donsdeken verdient om de 5 jaar een donskuur

Wist u dat transpiratie de levensduur van uw donsdeken verkleint? Het samenklitten van dons en veertjes hierdoor, vermindert de isolerende werking van uw deken. Bij Verlinden kan u daarom terecht voor een professionele reiniging of het bijvullen van dons. Het is aangeraden dit om de 5 jaar te doen. Ook voor een donskussen bieden wij dezelfde service.

Opgelet: dit kan alleen voor natuurproducten en geldt dus niet voor synthetische donsdekens of kussens.

Snelservice door in-house confectieatelier

Bij Verlinden bieden we u een snelservice voor op maat gemaakte aanpassingen van bedlinnen. Ook voor maatwerk in tafellinnen en kleine retouches in nachtkleding kan u bij ons terecht. Het personaliseren van een handdoek is altijd een schot in de roos. Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Expertise

Het Verlinden-team dankt zijn expertise aan jarenlange ervaring. Het regelmatig bijwonen van externe opleidingen hoort daarbij. Op deze manier garanderen wij u de meest parate kennis over productinnovatie uit onze sector.

Productinnovatie

We zijn steeds op zoek naar samenwerkingen met leveranciers die een toegevoegde waarde bieden. Op deze manier garanderen wij ons cliënteel de interessantste collecties. Dit is een constant proces met specifieke aandachtspunten: duurzaamheid, innovatie, lokaal waar mogelijk, ecologische afdruk & circulaire economie.

Ontwikkelen van een eigen huismerk

Onder de naam Bjorn bracht Verlinden zijn eigen huismerk op de markt. De kwaliteit van deze producten zijn van pure topklasse. Zo bieden wij altijd een antwoord op de vraag van uw verwachting. De dienst na verkoop die wij aanbieden op maat zijn een grote meerwaarde.