Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Kent u ons huismerk Bjorn al?

Kent u ons huismerk Bjorn al?

We vertellen u graag meer over de wat, waarom en hoe van deze eigen ontworpen slaapcollectie.

Aan wie Bjorn nog niet kent, stellen wij graag dit uniek concept voor. Gecreëerd door Verlinden als oplossing voor een kwalitatieve nachtrust. Dankzij onze jarenlange kennis en de juiste samenwerkingen konden we dit hoogwaardig gamma realiseren.

Bjorn, geniet van een hemelse nachtrust

Te weinig slaap maakt u overdag prikkelbaar en vermindert het concentratievermogen. Streven naar een optimale nachtrust is dus niet onbelangrijk. Bij Verlinden beantwoorden we graag aan de individuele slaapbehoeften van iedere klant. We stelden echter vast dat veel standaardproducten op de markt niet voldoen aan de eisen van onze klant. We ontwikkelden daarom een hoog kwalitatief gamma voor optimaal slaapcomfort en doopten het: Bjorn.

Europese deskundigheid onder een dak.

We stelden met de meest deskundige Europese fabrikanten de hele collectie samen. Testen, aanpassen en vervangen tot het plaatje klopt. Dit is een constant proces met focus op innovatie en duurzaamheid. Met het uitgebreide aanbod aan bedden, matrassen, donsdekens, kussens en hoeslakens kunnen we tegemoetkomen aan ieders slaapbehoeften. Voor winters warme -, en zomers frisse nachten.

Al 50 jaar het neusje van de zalm

Bjorn selecteert de meest zuivere, optimaal isolerende materialen en waarborgt de beste veerkracht. Alleen de beste kwaliteit voldoet. Al meer dan 50 jaar keren klanten terug naar Verlinden specifiek voor deze collectie. Missie geslaagd dus!

Vorig artikel 3 Fabels over uw matras doorprikt.
Volgend artikel Zomerse aanbiedingen bij Verlinden Slaapcomfort in Mechelen