Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
5 redenen waarom een goede matras zo belangrijk is

5 redenen waarom een goede matras zo belangrijk is

Een nieuwe matras kiezen is een hele uitdaging, maar je neemt er toch best je tijd voor. Verlinden Slaapcomfort in Mechelen overtuigt je graag met enkele redenen waarom een goede matras nu zo cruciaal is. Wij zijn ervan overtuigd dat je met een goede nachtrust fris en ontspannen kan beginnen aan elke dag.

Elke dag uitgerust opstaan

Aangezien we allemaal tussen de 7 en 9 uur slaap nodig hebben, brengen we dus veel tijd door in ons bed. Zonder een goed matras sta je dus ook niet elke ochtend uitgerust op. En je wil toch vol energie aan je dag kunnen beginnen. Dankzij een zorgeloze nachtrust zeg je voorgoed vaarwel tegen je ochtendhumeur. Zo’n nieuwe matras heeft dus alleen maar voordelen.

Duurzame investering

Daarnaast is een goed bed ook een duurzame investering. Je geniet van minstens 10 jaar uitstekend slaapcomfort. Een tip om je matras nog langer te kunnen gebruiken: keer je matras om de 3 maanden om. Zo vermijd je kuilen in de matras en de pocketveren verliezen minder snel hun veerkracht. Bij Verlinden Slaapcomfort geven we je graag nog extra advies op maat om zo het maximale uit je aankoop te halen.

Weg met die versleten matras

Hoe weet je nu of je matras zijn houdbaarheidsdatum heeft bereikt? Eerst en vooral check je best of je matras niet doorgezakt is. Bespeur je kuilen in je matras? Dan is ze dringend aan vervanging toe. Vervolgens is een oude matras ook onhygiënisch. Je neemt maar beter afscheid van een matras die muf ruikt of vlekken heeft. Tot slot zorgt een versleten matras ook voor kwaaltjes waar je normaal geen last van hebt. Heb je in de ochtend ineens lichamelijke klachten? Dan is de kans groot dat dat door je versleten matras komt.

Steunpilaar voor je lichaam

Breng je hele dagen al zittend door of ben je voortdurend in de weer op je werk? In beide gevallen is het belangrijk dat je lichaam ‘s nachts tot rust kan komen. Een matras moet dus de juiste ondersteuning bieden en daarom zet onze sector dagelijks in op innovatie. Dankzij een matras die zich aanpast aan elke zone van het lichaam, ervaar je minder fysiek ongemak. Twijfel je over welke matras het best past bij jouw slaaptype? Wij helpen je graag op weg. Zo vinden we samen jouw ideale matras.

Blikvanger in huis

Naast een matras waarop je slaapt als een roosje, wil je natuurlijk ook een bed dat aansluit bij je interieur. Als eyecatcher in de slaapkamer denk je maar beter twee keer na over de kleur van de stof of de pootjes. Bij Verlinden Slaapcomfort hebben we een ruim aanbod aan bedden en matrassen van het Belgische merk Beka. Binnen dit kwalitatief Beka-assortiment vind je zeker de ideale match met je stijl, budget en slaaphouding. Overtuigd dat een goede matras een slimme investering is? Kom dan langs in onze winkel en voel zelf hoe hemels de ergonomische matrassen van Beka liggen. Als Beka-verkooppunt in Mechelen helpen we je graag verder met persoonlijk advies. Ga je liever online op zoek naar het ideale slaapcomfort? Geen probleem, want dankzij onze webshop kan je het Beka-assortiment ook ontdekken.
Vorig artikel Zomerse aanbiedingen bij Verlinden Slaapcomfort in Mechelen
Volgend artikel 6 Moederdagcadeau’s waar elke mama van droomt!