Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Valentijn vanuit je kot met Verlinden Slaapcomfort

Valentijn vanuit je kot met Verlinden Slaapcomfort

De liefde hangt in de lucht! Valentijn, 14 februari, is de perfecte dag om jouw partner eens extra in de bloemetjes te leggen. Dit jaar kunnen we helaas geen weekendjes weg of gezellig op restaurant, maar Valentijn vanuit ons kot dat kan wel! Wij geven je alvast enkele tips mee voor een origineel cadeau en een perfecte Valentijn vanuit je kot! Bovendien ontvang je op elke aankoop bij Verlinden Slaapcomfort tussen 8 en 14 februari een extra attentie voor Valentijn. 

Cadeaus voor haar

We hoeven het niet te ontkennen dat vrouwen graag dat tikkeltje extra aandacht krijgen of verrast worden door hun partner. Ook wanneer vrouwen zeggen dat ze niets verwachten op Valentijn, maakt die kleine attentie toch hun dag nog een beetje beter. Kom langs bij Verlinden Slaapcomfort en laat je partner letterlijk wegdromen in ons uitgebreid assortiment slaapartikelen. Van de zachtste dons tot het meest kwalitatieve bedlinnen. Of laat je partner stralen in een nieuw nachtkleedje, schenk haar de warmste pantoffels of die toilettas van haar favoriete merk. Naast ons assortiment slaapartikelen, kan je haar ook verwennen met het zachtste badlinnen, nieuw keukentextiel of tal van andere cadeaus

Cadeaus voor hem

Wil je dit jaar geen standaard sjaal of biermand cadeau doen aan je partner, maar liever origineler uit de hoek komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zorg ervoor dat je partner op beide oren kan slapen op een kussen dat perfect aansluit op zijn slaaphouding of een nieuw donsovertrek van zijn favoriete stof. Verras je partner met een praktische toilettas, comfortabele pyjama of een badjas in zijn favoriete kleur.

De perfecte Valentijn vanuit je kot

De ideale manier om Valentijn te vieren, is samen met je partner je gastronomisch laten verwennen op restaurant. Dit jaar zal een ontspannen avondje op restaurant helaas niet mogelijk zijn, maar wie heeft ooit gezegd dat je dit niet zelf kan organiseren? Kies dit jaar voor een gastronomische avond vanuit je kot, zonder dat je zelf in de potten moet staan roeren. Dek de tafel feestelijk en bestel een romantisch diner voor 2 bij een lokale handelaar. 

Wat heb je nodig om thuis de restaurant sfeer op te halen? Heel simpel een feestelijk gedekte tafel, afgewerkt met mooie accessoires. Kom langs bij Verlinden Slaapcomfort en ontdek ons assortiment tafellinnen, lopers, placemats en servetten om jouw tafel valentijn proof te maken. Ook voor in de keuken vind je tal van producten, zoals keukenhanddoeken in verschillende prints, ovenwanten en keukenschorten. Kortom bij Verlinden Slaapcomfort vind je alles om jouw Valentijn gezellig te vieren vanuit je kot, van cadeaus tot tafellinnen. Kom langs in onze winkel of shop meteen online.

Vorig artikel Krokusvakantie GIVE AWAY
Volgend artikel Een nieuw jaar start met onweerstaanbare solden