Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Krokusvakantie GIVE AWAY

Krokusvakantie GIVE AWAY

De krokusvakantie staat voor de deur en opnieuw zijn de sportieve wintervakanties of ontspannende zonvakanties geen optie. Met andere woorden wordt de krokusvakantie opnieuw een staycation in eigen land. De kans is dus groot dat je de hele week met de kinderen of kleinkinderen thuis zal doorbrengen. Weet je nog niet wat te doen? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Ga kamperen in eigen huis en tover je staycation om tot een tentenparadijs. Bouw samen met de kinderen of kleinkinderen een tentenkamp en beleef de gekste avonturen.

Onze tips & tricks voor de beste tentenkampen

Lakens, lakens en nog eens lakens 

Hét belangrijkste onderdeel van een tentenkamp is het verzamelen van de nodige materialen en vooral de lakens.Véél lakens! Met de lakens vorm je de basis van de tenten, scherm je je af en creëer je enorm veel gezelligheid in je eigen plekje. Als we lakens zeggen, denken we aan alle soorten lakens: hoeslakens,dekbedovertrekken, kussenslopen, maar ook handdoeken en donsdekens. De lakens dienen tenslotte niet alleen voor het bouwen van de tenten, maar ook voor de afwerking, voor extra dons om op te zitten en zeker om over jullie te leggen tijdens een gezellige filmavond in de tent bijvoorbeeld. 

Heb je niet voldoende grote lakens om een volledig fort te bouwen? Geen probleem! Net zoals vele handen licht werk maken, maken vele kleine lakentjes één reuze laken. Het enige wat je hiervoor nog extra nodig hebt, zijn voldoende wasspelden of andere alternatieven zoals elastieken of veiligheidsspelden.

Ga creatief om met je meubelen 

Oké alle lakens en dekens zijn verzameld, nu kan je strategisch en vooral creatief aan de slag met de meubelen die je ter beschikking hebt. De lamp aan het plafond? Die kan de top van je tent worden door er een laken aan te bevestigen. Die lange kast? Die kan een muur van je tent vormen. De stoel van aan de bureau of eettafel? Die wordt de voordeur. Loop eens door het huis en kijk welke spullen je allemaal kan gebruiken om het leukste tentenkamp te bouwen.

Maak het gezellig en zacht

Gezelligheid is een troef, zeker in een tent! Ga daarom op zoek naar leuke versieringen en accessoires. Denk maar aan de favoriete knuffels, de zachtste kussentjes of zelfs een tapijtje voor in de tent. Wil je de tent volledig afwerken en extra gezellig maken? Voeg dan nog wat verlichting toe in de tent. Een klein nachtlampje of de lampjesslinger uit de kerstboom (die heb je nu toch niet meer nodig). Met enkele kleine toevoegingen tover je de tent in een mum van tijd om tot het gezelligste plekje van het huis!

Ready, set, go!

Wanneer de tent volledig klaar is, rest er jullie nog één heel belangrijke taak! Neem een toffe foto van jullie tentenkamp en neem deel aan de winactie op onze Facebookpagina, alleen zo maak je kans op 1 van de 5 waardebonnen bij Verlinden Slaapcomfort ter waarde van €50! 

Ziezo, nu kunnen jullie volop genieten van de krokusvakantie in eigen land, of beter in eigen paradijs!

Veel plezier!

Vorig artikel Maart, de lentemaand van het bed
Volgend artikel Valentijn vanuit je kot met Verlinden Slaapcomfort