Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Een nieuw jaar start met onweerstaanbare solden

Een nieuw jaar start met onweerstaanbare solden

De feestdagen zijn inmiddels achter de rug en het nieuwe jaar is ingezet, maar met de cadeautjes houdt het nog lang niet op. Het begin van het nieuwe jaar gaat namelijk hand in hand met een nieuwe soldenperiode. Gedurende de volledige maand januari geniet je bij Verlinden Slaapcomfort van talloze kortingen op het volledige gamma. Zo shop je jouw favoriete merken en producten nu tot -50% en ontvang je een extra surprise bij aankopen vanaf €100! Ontdek hier snel al onze promoties of shop meteen in onze winkel of online op de webshop.

Een nieuw bed of een matras aan verlaagde prijzen

Is jouw bed of matras versleten? Is het tijd voor een groter bed? Of schreeuwt jouw lichaam om een betere nachtrust? Dan is dit jouw kans! Tijdens de maand januari shop je bedden, matrassen, lattenbodems en boxsprings aan ongeziene kortingen. Alle bedden en matrassen van Tempur shop je bijvoorbeeld aan -30% alsook de stock- en showroommodellen zijn verkrijgbaar aan 20% korting. De maand januari is dus het uitgerekende moment om jouw slaapervaring naar een hoger niveau te tillen.

Bedlinnen om heerlijk bij weg te dromen

Jouw bed is nog in een perfecte staat, maar toch steek je jouw slaapkamer graag eens in een nieuw jasje, dan is nieuw bedlinnen precies wat jij zoekt. Een heerlijk flanellen hoeslaken, of zacht bovenlaken vind je nu tot -20%. De hoeslakens, lakens en slopen van Caralys aan -30%. Kortom, bij Verlinden Slaapcomfort droom je heerlijk weg in allerlei bedlinnen aan verlaagde prijzen. 

Donsdekens en kussens waarop je op beide oren kan slapen

Het is bijna ondenkbaar om tijdens deze barre winternachten te slapen zonder een lekker warm donsdeken of dekbed. Om die reden shop je ook deze categorie tot 20% korting bij Verlinden Slaapcomfort. Alle Bjorn donsdekens en dekbedden van 140cm x 220cm en 240cm x 200cm liggen op jou te wachten aan 20% korting. De volledige collectie natuurdons van Bjorn Polonaise en Provence uitzonderlijk aan -15% en ook de dekens en verschillende kwaliteitskussens van merken zoals Bjorn en Europlaid shop je aan 20% korting. Tot slot liggen er ook sierkussens te blinken tot -50% korting bij Verlinden Slaapcomfort.

Nachtkleding in solden tot -50%

Wat is een goede nachtrust zonder de ideale nachtkleding? Ook daar hebben we bij Verlinden Slaapcomfort rekening mee gehouden. De wintercollectie nachtkleding 2020 van Woody heren, dames en kinderen wordt afgeprijsd tot -30% en de wintercollectie 2019 en ouder zelfs aan -50%. Ook de mannen slaan een mooie slag met boxershorts aan de helft van de prijs. 

Bad- keuken- en tafellinnen waaraan je niet kan weerstaan

Naast het volledige assortiment bedartikelen mogen ook de keuken- en badkamerartikelen niet ontbreken deze soldenperiode. Zo vind je zowel de badjassen als de De Witte Lietaer (keuken-)handdoeken aan kortingen tot -20% tijdens de volledige maand januari. Alle toile-ciré tafellakens worden 30% afgeprijsd en de keukenschorten vind je nu aan de helft van de prijs. Ben jij klaar om het nieuwe jaar goed in te zetten en te shoppen aan knallende prijzen? Kom dan gauw naar onze winkel of ontdek alle kortingen online via de webshop. 

Vorig artikel Valentijn vanuit je kot met Verlinden Slaapcomfort
Volgend artikel Nachtkleding onder de kerstboom