Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Ontdek ons assortiment SmartSleeve® matrasbeschermers, innovatief en duurzaam

Ontdek ons assortiment SmartSleeve® matrasbeschermers, innovatief en duurzaam

Alle onderdelen van het bed spelen een rol bij het garanderen van een goede nachtrust. Zo kies je voor een kwalitatief bed, de juiste matras en een passend kussen. Maar ook de matrasbeschermer speelt een rol in jouw nachtrust. De matrasbeschermers van SmartSleeve® optimaliseren jouw slaapcomfort, gezondheid én de hygiëne van jouw matras. Zo combineren ze tot wel 3 technologieën om jouw optimale nachtrust te garanderen.

Bovendien kunnen we bij Verlinden Slaapcomfort Mechelen met trots meedelen dat wij één van de weinige verdelers in België zijn van dit innovatief en duurzaam product.

De matrasbeschermers van SmartSleeve®

De matrasbeschermers van SmartSleeve® zijn dankzij hun driedubbele technologie een erg innovatief product. Zo zijn de matrasbeschermers bijvoorbeeld voorzien van een ventilerende luchtlaag die jouw matras laat ademen en de warmte steeds gelijkmatig verdeelt over het slaapoppervlak. De technologie met actieve probiotica daarentegen zorgt ervoor dat de hoeveelheid allergenen van huisstofmijten met meer dan 90% afneemt en dit al na amper twee weken tijd. Tot slot worden de matrasbeschermers van SmartSleeve® steeds behandeld met een temperatuurgevoelig polymeer, zodat je steeds in een aangename slaapomgeving kan vertoeven. Gedaan dus met zweten of rillen ‘s nachts. 

Dankzij de elastische lycra zijkanten past de SmartSleeve® perfect rond jouw matras, zodat jouw hele matras beschermd wordt. Hetzelfde geldt trouwens voor babymatrassen, zodat jouw kindje slaapt als een roosje.

Een duurzaam en circulair product

Transparantie en duurzaamheid zijn twee waarden die hoog in het vaandel gedragen worden bij SmartSleeve®. Zo kiezen ze doorheen het volledige productieproces bewust voor gerecycleerde materialen zoals 100% polyester. Daarnaast zijn de matrasbeschermers van SMARTSLEEVE® CIRCULAR ook een circulair product, want bij end-of-life worden ze op een milieubewuste manier herwerkt tot nieuwe gerecycleerde garens. Deze garens worden hergebruikt als grondstof bij het vervaardigen van nieuwe producten. Zo is de cirkel opnieuw rond en dragen ze bewust een steentje bij aan de natuur. 

Ben je klaar om ook jouw slaapcomfort naar een hoger niveau te tillen. Ontdek ons assortiment SmartSleeve matrasbeschermers en tal van andere slaapartikelen online in onze webshop of kom gerust langs in onze winkel. Onze experts helpen je graag met hun professioneel advies.

Vorig artikel Somnus creëert jouw stijlvol slaapdomein
Volgend artikel Maart, de lentemaand van het bed