Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Maart, de lentemaand van het bed

Maart, de lentemaand van het bed

Eindelijk is het zover, de donkere en koude winterdagen zijn achter de rug en de zon heeft al een aantal keren staan stralen hoog aan de horizon. De dagen worden warmer en de avonden worden langer, daar wordt een mens gelukkig van. Ook het zomeruur staat voor de deur en dat betekent natuurlijk dat onze nachten korter worden. Een ultieme nachtrust is dus van uiterst belang om de lente en zomer stralend door te komen. 

Lucky you, want maart is de maand van het bed bij Verlinden Slaapcomfort. Zo geniet je de volledige maand van fantastische kortingen op het volledige gamma slaapartikelen! Nood aan een nieuw bed, kussen of bedlinnen? Lees dan snel verder en ontdek alle voordelen!

Verlinden Mechelen verwelkomt Somnus

Omdat jij en jouw nachtrust enkel het beste verdienen, kondigen wij met trots aan dat Somnus vanaf nu deel uitmaakt van ons slaapassortiment. De box springs van dit Britse topmerk zijn met de grootste zorg ontworpen tot in het kleinste detail. En dit voel je, want elke nacht opnieuw ervaar je een sublieme nachtrust, waarbij je slaapt als een roosje. 

Kies je voor Somnus, dan kies je voor ...

  • vakkundig met de hand genaaide materialen
  • gevuld met wol van lokaal gekweekte schapen en alpaca's
  • lichte en hoog performante veren
  • een ultieme ondersteuning voor jouw lichaam tijdens de nacht

Om ervoor te zorgen dat je extra kan genieten van dit ultieme slaapcomfort, ontvang je tot en met 22/05/2021 15% korting op de bedden en matrassen van Somnus. Dat is dus 15% korting op Brits luxueus comfort, uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Ook op Magnitude, Beka en Lattoflex verwennen we jou met dezelfde voorwaarde.

Vederlichte dekbedden voor lente en zomer

De lente en zomer brengen voor veel slapers woelende en slapeloze nachten met zich mee door te warme temperaturen. Dankzij de optimaal klimatiserende dekbedden van Bjorn ga je dit probleem meteen uit de weg en slaap je moeiteloos, ongeacht de temperatuur. 

Verkies je een medium, lichte of extra lichte vulling tijdens de warmere maanden? Bjorn heeft gegarandeerd een vederlicht dekbed dat aansluit op jouw slaapgewoonten. Bovendien geniet je tijdens de maand van het bed 20% korting op donsovertrekken bij aankoop van een zomerdekbed. Deze actie is geldig tot en met 22/05/2021. 

VIP Cheque

Wij zijn alvast erg enthousiast om de lente in te zetten en daarom zetten we jou bij Verlinden Slaapcomfort graag extra in de bloemetjes, gewoon zomaar. Zo kan je deze maand opnieuw genieten van onze VIP Cheque. Een unieke cheque ter waarde van €25 waarmee je kan kiezen uit onze nieuwe collectie bed-, bad- of tafellinnen en nachtkledij. Deze korting is geldig bij je eerstvolgende aankoop vanaf €175 en niet cumuleerbaar met andere kortingen. 

Klaar om de lente stralend in te zetten? Kom langs in onze winkel of shop eenvoudig online en wees welkom in onze webshop. Alle acties zijn zowel geldig in de winkel als online.

Vorig artikel Ontdek ons assortiment SmartSleeve® matrasbeschermers, innovatief en duurzaam
Volgend artikel Krokusvakantie GIVE AWAY