Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
6 Moederdagcadeau’s waar elke mama van droomt!

6 Moederdagcadeau’s waar elke mama van droomt!

Het is bijna Moederdag! Ben je last-minute nog aan het zoeken achter het ideale cadeau? Verlinden Slaapcomfort heeft dé perfecte verrassingen waarmee je je mama op deze speciale dag eens extra in de bloemetjes zet!

9 mei staat voor de deur: Tijd om je mama eens goed te verwennen! Bij Verlinden Slaapcomfort hebben we voor jou de 6 beste items gekozen om Moederdag onvergetelijk te maken. Ben jij ook last-minute nog op zoek naar een cadeau? Verlinden Slaapcomfort got your back! In onze winkel kan je nog tot en met zaterdag terecht om het ideale cadeau voor je mama in de wacht te slepen.

Toiletzak Essenza Miley Rood

Dit super handig zakje is de ideale opbergruimte voor je make-up, toiletgerief of als organizer in je handtas. Het heeft een speciale waterafstotende coating en is groot genoeg om al je favoriete items in te zetten. Ontdek op onze website alle andere kleurvarianten en modellen van Essenza!
Prijs: € 12,95

Japon Dames Luna Di Seta - Ivoor

Op zoek naar iets luxueuzer? Dan zal je mama in dit ivoren nachtkleedje zeker stralen. Daarbovenop is dit item op en top vrouwelijk! Dankzij de 100% puur zijde stof voelt het nachtkleedje natuurlijk en comfortabel aan. Ideaal dus om je erin in te duffelen na een heerlijke badmomentje. 

Prijs: € 119,00

Sierkussen Essenza Naina Donkergroen

Houdt je mama ook van een stijlvol interieur? Dit beeldschoon geplooid kussen in zachte velvet steelt de show. Met onze kussens van Essenza Home voel je je meteen thuis!
Prijs: € 29,95

Zeeppompje Aquanova UGO Grijs

Is je mama ook verslaafd aan stijlvolle en mooie accessoires? Wij hebben voor jou de leukste items uitgekozen! Met ons gamma van Aquanova bieden we een breed assortiment aan bekers, zeeppompjes, zakdoekendozen en zeepschaaltjes!
Prijs: € 34,90

Pantoffels Ruby X ED - Beige

Droom jij ook van zijdezachte pantoffels om heel de dag in te luieren? Dan zijn deze pantoffels exact wat je nodig hebt! Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende modellen, groottes en kleuren.
Prijs: €55,95

Plaid Sylvie Thiriez Nordic Winter

Heb je een knusse filmavond gepland met je mama? Wij hebben voor jou het warmste en zachtste dekentje uitgekozen! 
Prijs: € 79,00

Wil je deze Moederdag ook onvergetelijk maken? Ontdek het volledige verrassingsassortiment in onze webshop of in onze winke en shop de leukste items voor je mama! 

Vorig artikel 5 redenen waarom een goede matras zo belangrijk is
Volgend artikel Somnus creëert jouw stijlvol slaapdomein