Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Valentijn en Verlinden Slaapcomfort. Een match made in heaven!

Valentijn en Verlinden Slaapcomfort. Een match made in heaven!

Valentijn, de dag van de liefde, is snel naderend. En hoewel chocolade, bloemen en romantische avonden belangrijk zijn, is er niets zo belangrijk als een goede nachtrust. Want wat is er romantischer dan 's ochtends wakker worden naast je geliefde, uitgerust en vol energie?

En daarom raden we aan om dit jaar iets extra's te doen voor je geliefde en hun slaapcomfort te verbeteren met een cadeau van topkwaliteit. Bedlinnen van hoge kwaliteit, zoals satijn, percal of flanel, kunnen wonderen verrichten voor de nachtrust. Het zorgt voor een comfortabele en soepele slaap. 

En wat dacht je van een donsdeken of kussen? Dons is een van de meest comfortabele en warmste materialen die er bestaan, en zorgt ervoor dat je 's nachts lekker warm blijft. 

Of ga nog een stap verder en ga voor jullie droombed. Een nieuw bed kan helpen bij het voorkomen van rug- en nekklachten, en zorgt ervoor dat je elke nacht lekker uitgerust wakker wordt.

Dus, waar wacht je nog op? Geef je geliefde het cadeau van een goede nachtrust. Want niets zegt "ik hou van je" beter dan een goede nachtrust.

Vorig artikel De fascinerende wereld van dromen. Feiten en weetjes
Volgend artikel Vierde generatie blaast vernieuwing in familiebedrijf Verlinden.