Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Shoptips in het échte Mechelen van lokale handelaars

Shoptips in het échte Mechelen van lokale handelaars

Mechelen kende doorheen de jaren een mooie heropwaardering van zijn stadskern. Leegstaande panden werden ingevuld met trendy lokale handelszaken, autoluwe straten werden in het leven geroepen en de focus op een klimaat neutraal Mechelen was nog nooit zo groot.

Hotspot in Mechelen: de Onze-Lieve-Vrouwestraat

Meer groen in het straatbeeld, de focus op gespecialiseerde handelszaken en muurschilderingen. Dat en nog veel meer kenmerkt de leukste straat van Mechelen anno 2022. Om nog maar te zwijgen over de sfeer en inzet van de lokale handelaars in deze straat tijdens de jaarlijkse lente- en herfstbraderij.

Als trouwe buurtbewoner, zijn we bij Verlinden dan ook blij dat stad Mechelen zijn steentje bijdraagt in de herwaardering van deze straat. Zo kwam de restauratie van het Hof van Cortenbach recent tot stand. Winkelen in deze straat krijgt door z’n imponerende gebouwen een wel heel bijzonder karakter.

Shop ‘till you drop

De modeliefhebber, een enkele hobbyist en the coffeelover, iedereen komt thuis in deze straat. Lokale horeca en handelszaken steken de handen uit de mouwen om er het beste van zichzelf te geven. Enkele van onze aanraders lijsten we hieronder voor u op:

LILY: Life's Little Luxuries / nr.120

Interieurdecoratie, hippe kledij en fijne juwelen. ’t Leven is mooi, de aankopen die u hier doet maken het alleen nog een beetje mooier.

My Ex-boyfriend / nr.106

Decoratie spullen, unieke cadeau’s en (vintage) design meubilair. De naam doet anders vermoeden; van deze aankopen wilt u nooit meer af!

Von Winckelmann: Organic skincare & make-up artistry / nr.9

Zorgen voor jezelf, uw huid en de planeet. Dat is in notendop waar het in deze verfrissende schoonheidsaak om draait.

Dusk till Down: Bed & breakfast / nr.81

Ervaart u graag de gezelligheid waar we over spreken in dit artikel zelf eens? Boek dan een overnachting in dit heerlijk gastenverblijf, gesitueerd in een 19e eeuwse herenwoning.

En last but not least
Verlinden slaapcomfort: Hofleverancier van uw dromen / nr.101

Ons team slaapexperts helpt sinds jaar en dag onze klanten met veel enthousiasme verder. Bent u nog op zoek naar het juiste hoofdkussen, een nieuw bed of een elegante pyjama? Spring dan gerust even binnen. Wij helpen u met veel plezier verder!

Vorig artikel Beter slapen tijdens een winterdip.
Volgend artikel Gezellig tafelen: zo creëer de juiste sfeer