Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Een nieuw hoofdstuk: Vertrouwd slaapcomfort nu in Mechelen én Bonheiden.

Een nieuw hoofdstuk: Vertrouwd slaapcomfort nu in Mechelen én Bonheiden.

Uitbreiding met passie en klantgerichtheid.

Als zelfstandige is het belangrijk om mee te evolueren met de markt en in te spelen op de behoeften van de klant. Dat is precies wat wij, bij Verlinden Slaapcomfort, met passie en toewijding doen. Na jarenlang actief te zijn geweest in Mechelen, zijn we nu klaar om een nieuw hoofdstuk te starten: een tweede vestiging in Bonheiden!

Waarom Bonheiden?

Bonheiden kwam op ons pad als de perfecte locatie om onze groeiambities verder waar te maken. De succesvolle aanpassingen in onze zaak in Mechelen in december 2023 lieten zien dat onze klantgerichte aanpak en service een breed publiek weten te bereiken en tevreden te stellen. De uitbreiding naar Bonheiden biedt ons de mogelijkheid om nog meer klanten te bedienen en hen te laten genieten van dezelfde service en expertise die ze van ons gewend zijn.

Wat betekent dit voor onze klanten?

De nieuwe vestiging betekent vooral meer keuze en gemak voor u als klant. Of u nu in Mechelen of Bonheiden woont, u kunt rekenen op dezelfde hoge kwaliteit en deskundig advies. Wij blijven trouw aan onze waarden en willen ervoor zorgen dat elke klant zich welkom en goed geholpen voelt. Of het nu gaat om persoonlijke begeleiding, professioneel advies, of een uitgebreid aanbod—wij blijven ons inzetten om uw verwachtingen te overtreffen.

Onze focus op service en kwaliteit

Sinds 1938 zijn wij hofleverancier van uw dromen, en die traditie zetten we nu verder in Bonheiden. Onze nieuwe zaak is opgezet met oog voor detail, en we kijken ernaar uit u te verwelkomen in een omgeving die rust en vertrouwen uitstraalt. Als zaakvoerder blijf ik, Piet Verlinden, nauw betrokken bij alle activiteiten om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring blijft hebben. Onze service is gebouwd op vertrouwen, expertise en een diepgaande kennis van de wensen van onze klanten.

Een warme uitnodiging

Ik wil u dan ook persoonlijk uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe zaak in Bonheiden. Het is dankzij uw vertrouwen en steun dat we deze stap hebben kunnen zetten. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen en samen verder te bouwen aan een toekomst vol tevreden klanten!

Conclusie: groei met passie en visie

Onze uitbreiding naar Bonheiden is een mooie kans om ons bereik te vergroten en onze klantgerichte service nog verder te verfijnen. We streven ernaar om ook in Bonheiden een begrip te worden, net zoals we dat in Mechelen zijn. Dankzij deze tweede locatie kunnen we onze passie en toewijding voor kwalitatieve service nog meer tot leven brengen.

Piet Verlinden, zaakvoerder met passie!

Volgend artikel Welke factoren zorgen voor een goede slaap?