Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Binnenkijkers: Verlinden achter gesloten deuren

Binnenkijkers: Verlinden achter gesloten deuren

Wie eerder door de straten van Mechelen dwaalde, zag het met eigen ogen al. Onze levendige stad lijkt met momenten een openluchtmuseum. De prachtige voorgevels zijn een plezier om naar te kijken tijdens je wandeling door de stad. Maar wat speelt er zich achter die gevels af? Kijk binnen in de slaapkamers van drie Mechelse enthousiastelingen die een stukje Verlinden in huis namen.

 

Valerie en Peter

Binnen de huismuren beter gekend als ‘mama’ en ‘papa’, fleuren sinds kort hun slaapkamer op dankzij een vrolijk gekleurd bed.

 

Hoe zijn jullie bij Verlinden terecht gekomen?

“Met een derde kindje op komst is een goede nachtrust een welgekomen luxe. We zochten daarom naar een zaak die ons de juiste begeleiding kon bieden. Verlinden bood ons die service aan. In samenspraak met de slaapexperts gingen we op zoek naar het perfecte bed.”

Jullie spreken over het perfecte bed, wat houdt dat in voor jullie?

“Uiteraard moet een bed goed liggen. De enkele uurtjes die we kunnen slapen, ook slapend doorbrengen is het doel. Zonder rugklachten, zonder te zweten. We delen beiden ook een enorme passie voor design en ambacht. Een bed vinden dat aan al deze eisen voldeed, leek een droom.”

Welk bed werd uiteindelijk ‘The Lucky One’?

"We kozen voor een bed van het Belgische merk Magnitude. Dit bed, de matras en de blauwe stoffering zijn volledig aangepast naar hoe wij het willen. Zo brengen we extra pit in onze slaapkamer en genieten ondertussen van een kwalitatieve nachtrust."

 

Rita en Eric

Doorwinterde Mechelaars kozen voor een superieur slaapcomfort, met oog voor detail.

 

Vanwaar jullie zoektocht naar een nieuw bed?

“Ons vorige bed was een miskoop. Na jaren slecht te slapen, wilden we die fout niet opnieuw maken. We klopten daarom aan bij Verlinden. Dankzij de ruime toonzaal kregen we de kans verschillende bedden en matrassen live te zien en meteen uit te testen. Hun team hielp onze zoektocht erg op weg door mee te denken en de bedden aan te passen aan onze noden. Zo kwamen we bij ons nieuwe bed van Somnus terecht.”

Missie geslaagd?

“Zeker en vast! Het ligcomfort van ons nieuwe Somnus-bed, valt niet te vergelijken met ons oude bed. Ontspannen nachten, zorgen ervoor dat we iedere dag weer fris opstaan. De zachte kleur, creëert een neutraliserend effect tegen onze felgekleurde muur. De detailafwerking van het hoofdbord maakt het een bed op ons lijf geschreven.”

 

Inge

Vrolijke Verlinden-fan koos voor een bed van ons huismerk Björn.

 

Vertel ons Inge, waarom koos je voor Björn?

“De zaak Verlinden is erg gekend in onze familie. Wegens zware rugklachten was ik op zoek naar een nieuw bed. Het was voor mij dus een evidentie om daarvoor bij jullie langs te komen. Ik kende het huismerk van naam, maar wist er verder niet veel over. Mijn keuze voor een bed van Björn bleek achteraf een schot in de roos. Ik slaap sindsdien een stuk beter! Zo goed zelfs, dat ik onlangs een tweede matras bij bestelde.”

 

Alvast erg bedankt om ons team en lezers een inkijk in jullie privé te geven. We hopen er anderen mee te inspireren!

Benieuwd naar wat de mensen nog zoals zeggen over Verlinden Slaapcomfort? Kijk dan zeker eens naar onze pagina met Tevreden klanten.

 

Heb jij vragen of begeleiding nodig in de zoektocht naar een nieuw bed? Contacteer ons dan via info@verlindenslaapcomfort.be of kom langs in onze toonzaal.

Vorig artikel Terug op kot, de basics voor iedere kotstudent.
Volgend artikel Dit zijn dé slaapkamertrends van het moment