Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen

Somnus garantie

Elk onderdeel van elke Somnus Harrison Spinks-matras is het resultaat van goed vakmanschap, een traditie die vijf generaties lang is doorgegeven in onze familie. Nieuwe denkwijzen toepassen op oude technieken betekent dat we de dingen op de juiste manier doen. Misschien komt het door onze Yorkshire-achtergrond, maar onze klanten krijgen niets dan het beste en we maken altijd onze beloftes waar.

Daarom bieden we garantie op al onze producten. Uw Harrison Spinks-matras is automatisch gegarandeerd bij aankoop en uw winkelier kan u verder advies geven over de details. U kunt de details ook online vinden op: www.harrisonspinks.co.uk/register.

In het onwaarschijnlijke geval van een defect in de constructie of materialen, zullen we ons best doen om het gratis te repareren of te vervangen naar ons eigen oordeel tijdens de garantieperiode. Houd er rekening mee dat het normaal is dat onze royale lagen natuurlijke bekleding na verloop van tijd enigszins zullen settelen.

We behouden ons het recht voor om op elk moment stijlen, kleuren en specificaties te wijzigen. Alle claims onder de garantie moeten rechtstreeks bij uw winkelier worden ingediend.