Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen

Matrassen & toppers

Verlinden_Magnitude-053.jpg__PID:dfb657fb-34bd-482f-8220-c4795864325c

Ontdek perfecte nachtrust: onze comfortabele matrassen wachten op jou! Bij Verlinden Slaapcomfort zijn we trots op onze verfijnde collectie matrassen, ontworpen om jou een ongeëvenaarde slaapervaring te bieden. Ons assortiment bevat twee uitzonderlijke matrastypes: de pocketveren matrassen en de natuurlijke latex matrassen.

Wegwijs doorheen de verschillende soorten matrassen.

Pocket vering.jpg__PID:9bdbdfb6-57fb-44bd-982f-c220c4795864

Waarom een pocketveren matras?

Een pocketveren matras is een essentieel onderdeel van een goede nachtrust. Deze matrassen bieden een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort, waardoor je elke ochtend verfrist en energiek ontwaakt. Maar wat maakt onze pocketveren matras zo speciaal?

Eigenschappen van onze pocketveren matras:

1. Individueel verpakte veren:

Elke veer in onze matras is individueel verpakt in een zakje van stof, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit zorgt voor een optimale ondersteuning van je lichaam, ongeacht je slaaphouding.

2. Uitstekende ventilatie:

Dankzij de open structuur van de pocketveren geniet je van een uitstekende luchtcirculatie tijdens je slaap. Dit helpt overmatig zweten te voorkomen en houdt je matras fris en hygiënisch.

3. Duurzaamheid en langdurige ondersteuning:

Onze pocketveren matrassen zijn ontworpen om lang mee te gaan.
De hoogwaardige materialen zorgen voor langdurige ondersteuning, waardoor je jarenlang kunt genieten van een goede nachtrust.

4. Vermindert bewegingsoverdracht:

Met onze pocketveren matras minimaliseren we de bewegingsoverdracht. Dit betekent dat de bewegingen van je partner je slaap niet verstoren, zodat je ononderbroken kunt rusten.Naar pocketveermatrassen
www.bedaffair.nl-100_procent_Natuurlatex_matras_of_een_biologisch_ecologisch_of_natuurlijk_matras_Wat_is_het_verschil.jpg__PID:36ad9bdb-dfb6-47fb-b4bd-982fc220c479

Waarom een natuur latex matras?

Een natuur latex matras biedt een unieke slaapervaring die gericht is op comfort, ondersteuning en duurzaamheid. Gemaakt van natuurlijke materialen, biedt onze matras een scala aan voordelen die bijdragen aan een goede nachtrust.

Eigenschappen van onze natuur latex matras:

1. Natuurlijke materialen:

Onze matrassen zijn vervaardigd uit hoogwaardig natuur latex, afkomstig van duurzame bronnen. Dit natuurlijke materiaal is hypoallergeen, antimicrobieel en vrij van schadelijke chemicaliën, waardoor het ideaal is voor mensen met allergieën of gevoelige huid.

2. Uitzonderlijke ondersteuning:

Natuur latex biedt een uitstekende ondersteuning voor je lichaam, ongeacht je slaaphouding. Het past zich moeiteloos aan de contouren van je lichaam aan, waardoor je wervelkolom perfect uitgelijnd blijft en de drukpunten worden verlicht.

3. Ademend vermogen:

Onze natuur latex matrassen zijn ontworpen met een open celstructuur, waardoor lucht vrij kan circuleren. Dit zorgt voor een uitstekende ventilatie en temperatuurregulatie, wat resulteert in een koel en comfortabel slaapoppervlak gedurende de hele nacht.

4. Duurzaamheid:

Dankzij de natuurlijke veerkracht van latex behouden onze matrassen hun vorm en ondersteuning jaar na jaar. Ze zijn bestand tegen kuilvorming en blijven langdurig comfortabel, waardoor je investering in je slaap de moeite waard is.

Naar latex matrassen
Verlinden-Recovery-214.jpg__PID:5864325c-4e31-43d8-a314-0686c910b52e

Ontdek de toepassing en oorsprong van topper matrassen.


Een topper matras, ook bekend als een topmatras of matrastopper, is een dunne laag comfortschuim of ander materiaal die bovenop een regulier matras geplaatst wordt. Het idee achter een topper matras komt voort uit de wens om het slaapcomfort te verbeteren door extra ondersteuning en zachtheid toe te voegen aan een bestaand matras.

Toppers zijn ontworpen om verschillende doelen te dienen, waaronder het verbeteren van de zachtheid van een stevig matras, het verlengen van de levensduur van een matras, het bieden van extra drukverlichting, en het creëren van een gelijkmatiger slaapoppervlak.

Kortom, een topper matras is een slimme oplossing om het comfort en de duurzaamheid van je matras te verbeteren, en het is een idee dat voortkomt uit de voortdurende zoektocht naar betere slaapervaringen

Waarom kiezen voor een topper matras?

Het spreekt voor zich dat donsdekens en dekbedden te verkrijgen zijn in verschillende breedtes en lengtes. Het kiezen van de juiste maat, hangt af van de afmetingen van je boxspring of lattenbodem. Doorgaans gelden volgende afmetingen:


1. Verbeterd comfort:

Een topmatras biedt extra comfort door de druk gelijkmatig over het lichaam te verdelen. Of je nu een steviger of zachter gevoel verkiest, een topper kan het oppervlak van je matras aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, waardoor je een betere nachtrust krijgt.

2.Verlenging van de levensduur:

Matrassen hebben de neiging om na verloop van tijd te slijten. Door een topmatras toe te voegen, bescherm je het reguliere matras tegen slijtage en vuil. Dit kan de levensduur van je matras aanzienlijk verlengen, wat op de lange termijn kostenbesparend kan zijn.

3. Hygiënisch en makkelijk onderhoud:

Topmatrassen zijn vaak afneembaar en wasbaar. Dit maakt het eenvoudig om ze schoon te houden en allergenen zoals stofmijt te verminderen. Een hygiënisch slaapoppervlak draagt bij aan een gezonde slaapomgeving.

4. Aanpassing aan matras tekortkomingen:

Als je huidige matras niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, kan een topmatras helpen om bepaalde tekortkomingen te compenseren. Bijvoorbeeld, als je matras te stevig is, kan een zachte topper de gewenste zachtheid toevoegen.

5. Geschikt voor verstelbare bedden:

Voor mensen met verstelbare bedframes of verstelbare lattenbodems is een topmatras een uitstekende keuze. Het past zich goed aan de verschillende ligposities aan zonder afbreuk te doen aan het comfort.5.Geschikt voor verstelbare bedden:Voor mensen met verstelbare bedframes of verstelbare lattenbodems is een topmatras een uitstekende keuze. Het past zich goed aan de verschillende ligposities aan zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-24 om 14.39.22_b8708fe4.jpg__PID:325c4e31-93d8-4314-8686-c910b52e85fb

Conclusie:

Een topmatras is niet alleen een luxe toevoeging aan je bed, maar het kan ook een essentieel element zijn om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. Door te investeren in een hoogwaardige topper, geef je jezelf de mogelijkheid om het slaapoppervlak aan te passen aan jouw behoeften, zodat je elke nacht kunt genieten van een diepe en rustgevende slaap. Kies voor comfort, verleng de levensduur van je matras en investeer in een goede nachtrust met een topmatras die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en slaapstijl

Naar topper matras

Ontdek de ideale matrasmaat voor jouw comfort

Op zoek naar het perfecte maat voor je matras? Geen zorgen, we staan klaar om je door het proces te leiden! Het kiezen van de juiste maat is cruciaal voor een goede nachtrust en een comfortabele slaapervaring. Of je nu op zoek bent naar een gezellig eenpersoonsbed, een ruim tweepersoonsbed, of een vorstelijk kingsize bed, we begrijpen dat de keuzes overweldigend kunnen zijn. Hier is onze stapsgewijze gids om je te helpen bij het kiezen van de ideale maat voor jouw bed:

Stap 1:
Ruimtecheck

Voordat je een bed kiest, is het belangrijk om de beschikbare ruimte in je slaapkamer te meten. Begrijp de lengte en breedte van de kamer om te bepalen hoeveel ruimte je hebt voor het bed. Vergeet niet om voldoende bewegingsruimte rond het bed over te houden en om andere meubels te kunnen plaatsen.

Stap 2:
Behoeftenanalyse

Denk na over wie het bed zal gebruiken en welke behoeften er zijn. Voor een kinderkamer kan een eenpersoonsbed perfect zijn, maar voor een koppel kan een tweepersoons- of queensize bed van 160x200 cm. meer geschikt zijn. Als je graag ruimte hebt om te bewegen tijdens het slapen, is een kingsize bed van 180x200 cm. wellicht de beste keuze.

Stap 3:
Standaardafmetingen

Een eenpersoonsbed is een populaire keuze voor kinderkamers, logeerkamers of individuen. In België is de standaardmaat voor een eenpersoonsbed 90x200 centimeter. Deze afmeting biedt voldoende ruimte voor een comfortabele nachtrust zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Voor stellen die wat meer bewegingsruimte willen, is een tweepersoonsbed ideaal. In België is de standaardmaat voor een tweepersoonsbed 180x200 centimeter. Deze afmeting biedt voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel naast elkaar te liggen en van een goede nachtrust te genieten.

Twijfel je tussen eenpersoons en tweepersoons? Onze twijfelaar matrassen van 120 cm. tot 140 cm. breedte bieden de ideale tussenoplossing. Geniet van de voordelen van individuele ruimte en flexibiliteit zonder concessies te doen aan comfort.

Stap 4:
Extra Opties en Maatwerk

Naast standaardmaten zijn er ook andere opties zoals queensize bedden, kingsize bedden en speciale maten voor specifieke behoeften. Sommige bedden zijn zelfs op maat gemaakt, zodat je een bed kunt kiezen dat perfect past bij jouw ruimte en behoeften.

Met deze stappen ben je goed op weg om het perfecte bedformaat te kiezen voor een goede nachtrust en een comfortabele slaapervaring. Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder op weg naar jouw ideale bed

Het dilemma van een 2-persoonsbed: 2 aparte matrassen of 1 grote?

Sta je voor het dilemma bij het kiezen van een 2-persoonsbed? Twijfel je tussen twee aparte matrassen of één groot matras? Geen zorgen, wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het maken van deze keuze en zijn hier om je te helpen de juiste beslissing te nemen.

Het dilemma:

1. Individuele voorkeuren:

Jij en je partner hebben mogelijk verschillende slaapvoorkeuren, zoals stevigheid, temperatuur en ondersteuning. Het vinden van één matras dat aan al deze voorkeuren voldoet, kan een uitdaging zijn.

2. Bewegingsoverdracht:

Als een van jullie veel beweegt tijdens het slapen, kan dit leiden tot verstoring van elkaars slaap. Een oplossing die de bewegingsoverdracht minimaliseert, is cruciaal voor een goede nachtrust.

3. Verlies van intimiteit:

Voor koppels kan de spleet het gevoel van intimiteit verminderen, omdat het moeilijk kan zijn om dicht bij elkaar te liggen zonder in de spleet te vallen. Dit kan het comfort en de verbondenheid tijdens het slapen verminderen.

De Oplossing:

1. Tweepersoonsmatras met 2 verschillende hardheden:

Kies voor een tweepersoonsmatras met verschillende comfortzones, zodat elk van jullie de gewenste stevigheid en ondersteuning kan hebben. Dit kan helpen om compromissen te sluiten en aan individuele slaapbehoeften te voldoen.

2. Bij een verstelbare bodem:

Met een verstelbare bodem kies je automatisch voor twee aparte matrassen. Waarom? Omdat jouw slaapcomfort uniek is. Twee matrassen betekent individuele aanpassing, minimale bewegingsoverdracht, maximaal comfort en behoud van intimiteit.

3. Twee aparte matrassen met verbindingsrits:

Als compromis kun je kiezen voor twee aparte matrassen die aan elkaar worden gekoppeld met een verbindingsrits. Op deze manier geniet je van de voordelen van individuele matrassen zonder dat er een spleet ontstaat tussen de matrassen. Dit is minder aan te bevelen omdat de ritsen een fragiel punt vormen aan de matras.

4. Pont d’amour ofwel “liefdesbrug”

Hoewel sommige koppels ervoor kiezen om in één bed te slapen met twee aparte matrassen, is dit vaak niet de meest effectieve oplossing voor een goede nachtrust. De zogenaamde "Pont d'Amour" - waarbij twee aparte matrassen in één bed worden gebruikt - kan een compromis lijken, maar wij als experts bevelen dit niet aan omdat dit niet beantwoord aan de verwachting omdat dit te licht is en niet stevig genoeg is.

Maak de juiste keuze voor jouw slaapcomfort:

Het kiezen van het juiste bed is een belangrijke beslissing voor een goede nachtrust en een gezonde levensstijl. Neem de tijd om de verschillende opties te overwegen en kies de oplossing die het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Eerste klas
service

Lees meer

Onberispelijke
garantie

Lees meer

Geef je matras
een tweede leven

Lees meer

Uniek eigen
merk

Lees meer