Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Kom langs in onze winkel en geniet

Kom langs in onze winkel en geniet

Bjorn verjaart en jij geniet mee

Bjorn bestaat 50 jaar en dat laten we niet onopgemerkt passeren. Al 50 jaar lang mogen we genieten van stijlvolle donsdekens van absolute topkwaliteit. Om dat te vieren, geniet je bij Verlinden Slaapcomfort nog de volledige maand september van 15% korting op de donsdekens van Bjorn. Dankzij de verschillende modellen vind je gegarandeerd een donsdeken dat perfect aansluit bij jouw slaappatroon zodat je doorheen elk seizoen heerlijk kan wegdromen. 

Benieuwd naar de hemelse donsdekens van Bjorn? Kom langs in onze winkel en geniet tijdens de maand september van verlengde kortingen op de donsdekens van Bjorn.

Hoe bereik je onze winkel?

Onze winkel is gelegen in de Onze-Lieve-Vrouwestraat, in het hartje van het authentieke Mechelen. Te voet of met de fiets bereik je alle hoekjes van de stad, maar ook met het openbaar vervoer bereik je zorgeloos onze winkel. Neem je de trein naar het station van Mechelen? Dan ben je slechts een busrit van 10 minuten van ons verwijderd en ook via andere busroutes geraak je er in een mum van tijd. 

Om de stad aangenamer te maken voor iedereen, is het stadscentrum tussen 11u en 18u autoluw. De verschillende parkings blijven wel steeds bereikbaar, maar waar parkeer je nu het best?

Om je wagen te parkeren tijdens een winkelbezoek aan Verlinden Slaapcomfort heb je meerdere mogelijkheden. Ten eerste kan je iemand van ons team verwittigen en tijdens een winkelbezoek je wagen parkeren op onze privéparking. Ook parkeren in onze straat of aan de kerk is een optie. Meer nog, het brengt voordelen met zich mee want bij elke aankoop in onze winkel wordt je parkeerticket door ons terugbetaald. 

Wil je liever gratis parkeren? Dan kan je er steeds voor kiezen om je wagen te parkeren net buiten de rand van de stad, op een van de gratis parkings. Bovendien geniet je op zaterdagen en koopzondagen van de gratis Shopping Shuttle tussen de P&R Nekker en het stadscentrum en kan je op zaterdag gratis parkeren op de parking van de Zandpoortvest. 

Voor meer gedetailleerde informatie over de bereikbaarheid van de stad Mechelen, kan je steeds terecht op de website van de stad

Vorig artikel De maand van het bed
Volgend artikel Klaar om solden te jagen?