Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Klaar om solden te jagen?

Klaar om solden te jagen?

Eindelijk is het zover, de solden zijn in het land en daar worden we enthousiast van. Een hele maand lang geniet je van mooie kortingen op tal van onze artikelen. Zo vind je bij Verlinden Slaapcomfort je favoriete merken en producten tot -50%. Kortom tijdens de soldenperiode kan je dubbel genieten van je aankopen. 

De soldenperiode loopt vanaf zaterdag 1 augustus tot en met maandag 31 augustus. Ontdek op welke artikelen je korting geniet of kom meteen langs in onze winkel.

Bedlinnen

Over het algemeen wordt een groot deel van het bedlinnen tijdens de soldenperiode verkocht aan -30%. Een van onze topmerken tijdens de soldenperiode in deze categorie is Caralys. Zowel op hoeslakens, bovenlakens en slopen geniet je van maar liefst 30% korting. Daarnaast volgen ook de hoeslakens van Schlafgut, donsovertrekken van Casilin, beschermslopen van Tempur en enkele sierkussens de trend van -30%.

Bed

Ook in de categorie bed kan je mooie koopjes jagen. Zo kan je de kussens van Bjorn Matelasé/Polonaise en de kussens en bedden/matrassen van Tempur aan -30% verkrijgen bij Verlinden Slaapcomfort. Daarnaast geniet je van 15% korting op donsdekens, dekbedden en kussens van Bjorn en ook op enkele volledige slaapsystemen. Alsof dat nog niet genoeg was worden de lattenbodems en matrassen van Tempur (enkel die op stock zijn) verkocht aan -30% en als kers op de taart kan je alle donsdekens van Bonne Nuit kopen aan de helft van de prijs. 

Keuken- bad- en tafellinnen

In het soldenassortiment mogen de keuken- en badkamerartikelen niet ontbreken. Zowel keukenhanddoeken als tafellakens worden verkocht aan -30% en sponsartikelen aan -20%. Tot slot zorgen we ervoor dat je zorgeloos kan genieten aan het zwembad, het strand of in je tuin door 30% korting op alle strandlakens. 

Nachtkleding

Om op je beide oren te kunnen slapen wordt ook nachtkleding opgenomen in het soldenassortiment. Zo ontvang je 30% korting op het volledige assortiment nachtkleding van de collectie 2020 en tot 50% korting op nachtkleding van de collectie 2019. 

Ben jij volledig klaar om solden te jagen en zo dubbel en dik te genieten van je favoriete merken en producten? Breng dan deze maand zeker een bezoek aan onze winkel in Mechelen. Maak je liever meer op je gemak en met persoonlijke begeleiding je keuze van matras, lattenbodem of volledig slaapsysteem? Dan kan je ‘s avonds een afspraak inplannen om 18u of om 19u en helpt een van ons enthousiast advies expert team je met plezier verder. 

Vorig artikel Kom langs in onze winkel en geniet
Volgend artikel Shoppen in Mechelen