Doorgaan naar inhoud
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
Sinds 1938 hofleverancier van uw dromen
De maand van het bed

De maand van het bed

Oktober… één van de favoriete maanden in de herfstperiode. Het wordt vroeger donker, de bladeren van de bomen verkleuren in de mooiste kleuren en de dikke truien liggen vooraan in ieders kleerkast. Om de barre herfstnachten en steeds kortere dagen door te komen, is jouw nachtrust cruciaal. Een comfortabel bed met de juiste kussens en afgewerkt met overtrekken naar jouw smaak, is precies wat jij nu nodig hebt. Je hebt geluk, want aan het begin van de herfstperiode is het feest bij Verlinden Slaapcomfort. De hele maand lang kan je genieten van verschillende kortingen op ons uitgebreid gamma slaapartikelen. Lees er alles over in dit blogbericht of bekijk onze nieuwe folder.

15% korting op bed en matras

Oktober is de maand van het bed en daarom is het de ideale periode om ons slaapcomfort in de kijker te zetten. Aan de hand van de 5 merkbeloftes van Magnitude slaap je voortaan als een roos. 

  1. Creëer jouw hoogst persoonlijk droombed 
  2. Ambachtelijke stielkennis & vakmanschap sinds 1930
  3. Optimaal comfort & perfecte ondersteuning
  4. Belgische topkwaliteit
  5. Grenzeloze inspiratie

15% jubileumkorting

Laat die koude herfstnachten maar komen, want met de echte dons van Bjorn kan je elke temperatuur ‘s nachts de baas. Dankzij de Europese kwaliteit, de zuivere ganzendons en het klimatiserend effect, voel je meteen het verschil. Kies een donsdeken dat aansluit op jouw slaappatroon en droom heerlijk weg tussen de lakens. 

Bjorn bestaat 50 jaar en dat vieren we samen met onze klanten. Geniet van 15% jubileumkorting op het volledige gamma Bjorn donsdekens. 

VIP Cheque

Klant is koning! Als trouwe klant bij Verlinden Slaapcomfort krijg je deze maand een extra kroon, een extra beloning. Je kan deze maand opnieuw genieten van onze VIP Cheque. Een unieke cheque ter waarde van €25 waarmee je kan kiezen uit onze nieuwe collectie bed-, bad- of tafellinnen en nachtkledij. Deze korting is geldig bij je eerstvolgende aankoop vanaf €175. Ga de herfst uitgerust tegemoet en kies voor een bed, matras of donsdeken dat bij jou past. Kom langs in onze winkel en geniet tijdens de maand oktober van tal van voordelen, of shop meteen online.

Vorig artikel Welke stof kies jij om mee te slapen?
Volgend artikel Kom langs in onze winkel en geniet