Heeft u een vraag? Contacteer ons via het contactformulier, via e-mail of via 015 41 58 80.

De zaligste slaapwinkel onder de maan.

Verlinden Slaapcomfort sinds 1938

Verlinden is een bloeiend familiebedrijf. In 1938 opende Jules Verlinden en zijn echtgenote Maria Van Ermengem een lingeriewinkel in Baal. Kort na de oorlog verhuizen ze naar Mechelen.

 

In 1951 nemen de 5 dochters de zaak over en breiden de activiteiten uit naar lingerie, nachtkledij en beddengoed. Later stappen ook de 3 zonen Staf, Emiel en Jan mee in de zaak. Zij zetten het gedachtegoed van vader en moeder Verlinden verder en breiden de zaak uit met matrassen, lattenbodems. Ondertussen maakt ook de jonge generatie deel uit van het team.

 

Al onze medewerkers hebben de Verlinden spirit: klantvriendelijk, hulpvaardig en gedegen kennis. Voor onze klanten gaan we heel ver in onze service. Onze voldoening is uw maximale tevredenheid.

Zorgeloze nachten.
Zo zorgen we ervoor.

De kwaliteit van uw nachtrust ligt ons al decennia nauw aan het hart en is ook vandaag - meer dan ooit - de missie van Verlinden Slaapcomfort.

 

Daarom werken we uitsluitend samen met degelijke, innoverende merken. Daarom bieden we bij voorkeur producten aan die hier bij ons of elders in Europa worden geproduceerd. En daarom trekken we ook resoluut de kaart van de duurzaamheid.

 

Kortom, bij Verlinden Slaapcomfort vindt u de meerwaarde waar u recht op hebt. Tegen een correcte prijs. En met de zekerheid van een professionele, eigentijdse service, geleverd door vakkundige specialisten. Mogen we u nog vele zorgeloze nachten toewensen?

Het Verlinden Slaapcomfort team

Een tip van Verlinden Slaapcomfort

80% van de mensen hebben last van rugpijn. De juiste matras kan al snel soelaas brengen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer info >